Uložit do nákupního seznamu
Vytvořit nový nákupní seznam

Zimní teplákové boty - jaké vybrat? Průvodce zimními botami

2023-12-13

Teplákové soupravy jsou považovány za velmi pohodlné a zároveň módní kousky oblečení. Nosí se při fyzických aktivitách i v každodenním životě. Tvoří základ sportovního a ležérního oblečení. Oblíbily si je hvězdy showbyznysu, jako jsou Kim Kardashian a Jennifer Lopez, které je rády zařazují do svých outfitů. Jak sladit zimní boty s tepláky? Hodí se k oblíbeným kozačkám a kozačkám, které vnímáme jako o něco elegantnější? Hrst módní inspirace najdete v našem článku. Podívejte se, jaké kozačky k dámským teplákům se nosí tuto sezónu. 

 

 

Zimní boty do tepláků - jaké barvy a modely se hodí?

Při nákupu zimních bot k teplákové soupravě se vyplatí mít na paměti několik praktických rad. Vyhnete se tak situaci, kdy stále nemůžete vyjít z domu v plánovaném stylu, protože se vám jeden z kousků sráží.

Nejmódnější teplákové soupravy na podzim jsou v barvách, jako jsou např.:

  • fialová,
  • fuchsie,
  • béžová,
  • bronz,
  • šedá,
  • granát,
  • černá,
  • bílá.  

Doplňte je obuví v neutrálních barvách, jako je černá, hnědá, béžová, tmavě modrá a bílá. Kromě toho můžeme kombinovat obuv a tepláky v rámci odstínů ze stejné palety. Například fialová a fuchsiová zůstávají kompatibilní s lahvově zelenou a kobaltovou. Někteří z nás si rádi hrají s kontrastem. Fialová je na barevném kole naproti žluté, takže tyto dvě barvy tvoří zajímavou juxtapozici.  

Které teplákové boty stojí za pozornost? Tuto sezónu vedou následující modely:

  • dámské boty - jsou teplé a pohodlné boty na zimu. Jsme zvyklí je nosit k elegantním kouskům oblečení. Hodí se k šatům, sukním, cigaretovým kalhotám i tubám. Lze je však nosit i k teplákům. Pokud je pro vás důležitý sportovní styl, zvolte bagery. Boty s plochou podrážkou vypadají méně extravagantně. Zároveň chrání před chladem a větrem. Některé influencerky záměrně nosí tepláky a boty na podpatku, aby rozbily sportovní vzhled a okořenily ho špetkou ženské smyslnosti,
  • dámské tenisky - Výše zmíněná sportovní obuv je celoroční. Nosíme je i v zimě, kdy jsou teploty o něco vyšší. Při 10 stupních Celsia fungují perfektně. Zima v Polsku je velmi proměnlivá, takže se vyplatí mít v šatníku i něco teplejšího než jen ty dámské tenisky se silnou podrážkou. Ty sice částečně omezují kontakt se zemí, ale v nejchladnějších dnech roku se jim nedaří. Navíc kvůli nízkému svršku neprojdou zkouškou na zasněžených ulicích,
  • sněhové boty - to nejteplejší boty na zimu, které se hodí nejen na hory, ale i do města. Budeme se v nich prodírat závějemi bílého prašanu. Pro silničáře není vždy snadné stíhat odklízet sníh ze všech ulic a uliček. Sněžnice působí sportovně, takže si pořídíme ucelený outfit. Navíc nám tyto teplákové boty poskytnou pohodlný outfit, ve kterém si můžeme s dítětem odskočit na sani,
  • kozačky - dosahují těsně před koleno. Obzvlášť efektně vypadají s úzkými tepláky.

Hledáte dokonalé teplákové boty? Zde jsou naše tipy!

Na co myslet při výběru bot do tepláků? Úspěšný styling je založen na důrazu na detail. Tepláky by měly ladit nejen s barvou bot, ale také se střihem bot..  

  1. Přiléhavé nohavice tepláků se stylizují nejsnáze. Můžeme s nimi zacházet jako s trubkovými botami. Nohy se šňůrkami se vkládají dovnitř bot. Vybírat můžeme z plochých podrážek, podpatků nebo platforem..
  2. Volnější nohavice tepláků jsou již trochu obtížnější. Je těžké je zastrčit do klasických bot a kozaček. Na druhou stranu mají dámské sněhule často dostatečně volný svršek, aby se do nich vešly širší nohy. V teplejších dnech je budeme nosit i s teniskami.
  3. Teplákové šaty jsou hřejivým a zahalujícím kouskem dámského oblečení, který zůstává pohodlný.. Stylizujeme ji mnoha způsoby. Stačí si vzít silnější punčocháče, které chrání nohy před chladem. Teplákové šaty můžete nosit s botami na podpatku, teniskami, dřeváky, teniskami, sněhulemi nebo i botami na vysokém podpatku, včetně mušketýrů. Nezapomeňte, aby barva punčocháčů odpovídala odstínu bot. Pak se vyhneme optickému zkrácení nohou, protože získáme souvislou svislou linii.

Tepláková obuv - univerzální modely

Pro ty z nás, kteří rádi experimentují s módou, existuje mnoho možností. Ne všichni však máme čas nebo prostor na testování méně standardních kombinací.. Které teplákové boty jsou univerzální a vždy projdou testem? Doporučujeme věnovat zvláštní pozornost:

  • černá a bílá Dámské sneakersy - pro teplejší zimní dny, kdy není sníh ani bláto.,
  • černé a béžové boty,
  • černé Vysoké boty,
  • černé boty s plochou podrážkou,
  • černé sněhule

Tepláky a boty - kombinace pohodlí a vytříbeného stylu

Jsou teplákové boty dobrou volbou? Tato kombinace láká mnoho žen, zejména v chladnějších dnech. Někdy nám počasí nedovolí nosit pohodlné tenisky. Musíme sáhnout po teplejší obuvi. Na podzim a v zimě naše volba obvykle padne na dámské boty. Výše zmíněný model obuvi je spojován s elegancí a ženskostí. Proto by se mohlo zdát, že tepláky a kozačky jsou kombinací, která nemůže být správná. Hodně však záleží na detailech..  

Dámské ploché boty mají obvykle méně formální charakter. Někdy díky svému střihu a absenci ozdob přecházejí i do sportovního a ležérního stylu. Kombinujte je s úzkými teplákovými kalhotami. Přihoďte dlouhý župan a máte look hodný týdne módy.  

Už jste viděli fotky instagramerů, kteří nosí tepláky s botami na podpatku? Jejich styl často zaujme svým neotřelým přístupem. Nic vám nebrání inspirovat se jejich výtvory. Sáhněte po černých úzkých teplácích, černých botách na podpatku a tmavě modrém maxi kabátu. Vše doplňte šmoulí čepicí. Budete vypadat jako stylová Newyorčanka.  

Dámské teplákové boty. Volba pro aktivní a módní ženy

Mnoho z nás si klade otázku, jaké boty se nejlépe hodí k teplákům. Není však nouze o ženy, které porušují pevná pravidla a vytvářejí originální outfity. Inspirujte se na přehlídkových molech a týdnech módy.   

Moderní žena je aktivní. Během dne se hodně pohybuje a vyřizuje spoustu záležitostí ve městě, takže si cení pohodlí. Podpatkům věnuje pozornost jen zřídka, protože ji omezují ve volnosti pohybu. Sněhule Dámské jsou ve velkých městech stále častějším jevem. Předností těchto bot je vynikající tepelná izolace a nepromokavost. Většina z nich má plochou podrážku, která zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti. Stačí zkombinovat sněhule, oblíbené tepláky, mikinu ze soupravy a dlouhý županový kabát. K tomu dolaďte kabelku s módní kostkovanou vazbou této sezóny.  

Experimentujte s módou. Tepláky a boty jako moderní styling

Jaké boty zvolit k teplákům, abyste se cítili pohodlně a vypadali módně? Existují různá řešení. Na konci podzimu a v zimě, kdy se objevují mrazy, doporučujeme věnovat pozornost teplákům a botám.. Pokud si ceníte harmonického stylu, zvolte bagery nebo pantofle. Pokud naopak rádi experimentujete s módou, neváhejte sáhnout po botách na podpatku nebo platformě. Dnešní móda si zakládá na eklektičnosti a netradiční přístup nikoho nepřekvapí. 

Přečtěte si také:

Doporučeno pro vás

Soubory cookie používáme ke správnému fungování webových stránek, k nabízení sociálních funkcí, analýze návštěvnosti a provádění marketingových aktivit – jak ze strany nás, tak našich Důvěryhodných partnerů. Více informací naleznete v zásadách ochrany osobních údajů. Přijetím této zprávy souhlasíte s jejich uložením na váš počítač. Podmínky uložení nebo přístupu k nim můžete určit kliknutím na záložku „Konfigurace souhlasů“. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat vymazáním cookies z prohlížeče na koncovém zařízení.
Close
pixel