Uložit do nákupního seznamu
Vytvořit nový nákupní seznam

Tenisky s šaty – jak skloubit styl a pohodlí? Dáme vám tip!

2024-07-25

Horké dny vybízejí k nošení vzdušných šatů, které mohou úspěšně nahradit vaše oblíbené džíny. Ženy milují tento typ oblečení pro jejich četné výhody. Za prvé podporují správnou termoregulaci, když je horko. Za druhé, tvoří kompletní styling. Nemusíte přemýšlet, s jakým topem si kalhoty spárovat, abyste získali poutavý outfit. Stačí si obléknout šaty, vybrat správné boty a kabelku a po chvíli můžete vyrazit z domu. Za třetí, nic tak nelichotí přednostem ženské postavy jako ona. Umožňuje také skrýt drobné nedostatky a dosáhnout postavy přesýpacích hodin. Které tenisky se nejlépe hodí k šatům? Tento článek je plný osvědčených rad.

Obsah:

Jak vybrat šaty, které se hodí k různým typům tenisek?

Šaty, které dokonale ladí s teniskami

Dámské tenisky s šaty – objevte rozmanité možnosti stylingu

Bílé společenské tenisky - klasika s moderním nádechem

Jak vytvořit stylové kombinace šatů a tenisek?

Sportovní šik – jak dodat šatům charakter s teniskami?

Jak vybrat šaty, které se hodí k různým typům tenisek?

Mnoho žen úspěšně nosí šaty s teniskami. Dámy tak dosahují mimořádně působivých stylů, které potěší svým módním eklekticismem. To vám umožní rozbít charakter oblečení, které působí příliš dívčím, sexy nebo smyslným dojmem. Přestože výše zmíněné vlastnosti nejsou na škodu, ne každá žena chce svou smyslnou energii předvádět každý den. Občas chce svému outfitu dodat trochu sportovnosti.

Dámské kožené sportovní boty se nejlépe hodí k jednobarevným šatům. Jsou dokonalým pozadím pro tenisky, které často potěší svým jedinečným designem. Potisky, neobvyklé barevné kombinace, kovové přezky a další dekorativní prvky – to vše dodává stylingu charakter. Šaty s květinami, motýly nebo listy by se mohly střetávat s bohatě zdobenou sportovní obuví. Stylisté doporučují usilovat o rovnováhu. Pokud má obuv výrazný akcent, vyplatí se zvolit tlumené oblečení a naopak.

Nejjednodušší je stylovat tenisky, když mají šaty jednoduchý střih. Geometrické tvary vypadají efektně a poutavě, ale také omezují výběr obuvi. Ne všechny modely tenisek s nimi vytvoří harmonický styl. Skater šaty, bodycon šaty a košile se zdají být dobrým řešením.

K minišatům nejlépe ladí tenisky. Zmíněná délka nohám lichotí a opticky je prodlužuje. Maxi outfity lze kombinovat i se sportovní obuví bez újmy na postavě. Výjimkou jsou midi šaty, které končí v polovině lýtek a vytvářejí výrazné disproporce. Doporučuje se je nosit s nahými jehlovými botami a sandály na vysokém podpatku. Dámské tenisky midi délky si mohou dovolit jen velmi vysoké ženy se štíhlými lýtky.

Šaty, které dokonale ladí s teniskami

Mnoho žen přemýšlí, jak nosit šaty s teniskami, aby získaly stejně zajímavý vzhled jako módní influencerky. Když si projdete Instagram, všimnete si, že je tam docela dost rozmanitosti. Trendsetterky se nebojí odvážných kombinací a jsou ochotné experimentovat. Někdy kombinují docela elegantní outfity se sportovní obuví. Ne každá žena má však tolik znalostí jako ony, a proto se vyplatí věnovat pozornost osvědčeným stylům. Jaké šaty se nejlépe hodí k teniskám?

  1. Košile se zapínají na knoflíky a zavazují se v pase látkovým páskem. Košilové šaty jsou často řazeny do seznamu univerzálního oblečení, které sluší každé ženě. Za zmínku stojí, že s užšími boky a splývavým materiálem, který nedrží tvar, nemusí testem projít. Obvykle vypadají fenomenálně a umožňují vám získat módní vzhled do práce, na rande nebo na pláž. Košilové šaty a tenisky tvoří mimořádně úspěšné duo. Zaručují nejvyšší míru pohodlí při delších procházkách.
  2. Šaty na skater mají ležérní charakter. Jejich horní část je vypasovaná a spodní je rozšířena. Zdůrazňují pas a tvarované nohy, protože končí těsně pod kolenem. Jsou vyrobeny z pleteniny, která drží svůj tvar. Dámské tenisky skvěle doplní skater šaty, protože oba kusy oblečení se hodí do street stylu. Mladé ženy ochotně volí tuto jednoduchou kombinaci.
  3. Mikinové šaty se většinou vyznačují jednoduchým střihem. Mají ležérní charakter a byly navrženy s ohledem na ženské pohodlí. Zkoušku složí při hře s dětmi, nakupování, jízdě na kole i práci na zahradě. Tenisky k mikinovým šatům jsou celkem samozřejmým řešením. Vyplatí se najít jim místo ve vašem šatníku.
  4. Šaty do áčka jsou spojeny s klasickou elegancí. Zvýhodňují každou ženskou postavu, zdůrazňují její největší přednosti a maskují případné nedostatky. Výše zmíněný střih se často volí do kanceláře i na rodinné oslavy. Mohlo by se zdát, že mu sluší jen kožené lodičky a sandály na vysokém podpatku. Dnes móda vybízí k bourání zavedených vzorů. Bílé tenisky s béžovými šaty áčkového střihu vypadají skvěle. Nejlepší kombinace je dosaženo s mini a maxi délkami.
  5. Pletené bodycon šaty se staly extrémně populární díky Kardashiankám. Kim v nich ochotně předvádí své ženské křivky. Ne každá žena však chce vyzařovat sexuální energii. Tón tohoto outfitu můžete lehce zjemnit nošením černých nebo bílých dámských tenisek.  

Dámské tenisky s šaty – objevte rozmanité možnosti stylingu

V dnešní době stále více žen nosí dámské tenisky k šatům. Módní eklekticismus lze nalézt i v kancelářích, kde se uvolnil dress code. Vysoké podpatky velmi zatěžují nohy a páteř. Při každodenním nošení představují riziko deformace chodidla. Způsobují mnoho nepříjemných neduhů, které odvádějí pozornost od profesních povinností. Komfortní sportovní obuv jim vyvažuje. Jak vybrat tenisky k šatům? Níže navržené styly by měly být považovány za hrstku inspirace.

  • Bílé tenisky k lehkým letním šatům. Horké dny vybízejí k nošení bílé, krémové, béžové a pastelových barev. Tyto barvy odrážejí UV paprsky, díky čemuž se tělo méně zahřívá. Navíc opticky vyplňují mimické vrásky a rozjasňují pleť. Světlé outfity se nejlépe kombinují s bílými teniskami bez ozdob. Výše zmíněná kombinace bude dobře fungovat při práci.
  • Černé tenisky k tmavšímu a barevnému oblečení. Některé ženy dokonce nosí na dovolené červené, lahvové a lilkové outfity, protože odpovídají jejich typu krásy. Skvěle je doplní černá dámská sportovní obuv.
  • Černé tenisky s bílými bodycon šaty. Mohlo by se zdát, že takové složení je módní faux pas. Některé typy krásy těží z kontrastních kombinací, protože zdůrazňují jejich přirozenou krásu. Stylisté toto řešení doporučují zejména na jaro a zimu.
  • Červenočerné kostky na teniskách a červenočerné pruhy na šatech. Ještě nedávno se říkalo, že vzory se nemají kombinovat. Dnes s nimi experimentují největší milovníci módy. Pokud jsou barvy na botách a šatech stejné a liší se pouze vzor, ​​lze je kombinovat a vytvořit módní vzhled.

Bílé tenisky s šaty - klasika s moderním šmrncem

Bílé společenské tenisky jsou mezi ženami nejoblíbenější. Nejlépe fungují na jaře a v létě. Tato roční období zůstávají geneticky spojena s pestrou paletou barev. Bílé dámské sportovní boty se navíc docela snadno zašpiní. V létě je počasí mnohem příznivější než na podzim.

Košilové šaty odolávají běhu času. Nemusíte nosit vysoké podpatky nebo sandály na vysokém podpatku. Dnes hraje klíčovou roli pohodlí. Béžové košile a bílé tenisky jsou dokonalým duem, který se bude hodit při mnoha příležitostech. Je důležité, aby boty zůstaly zcela hladké, jejich barva z nich pak dělá o něco elegantnější řešení.

Vzdušné květované šaty mají velkou skupinu příznivců, ale mnoho žen od nich nakonec upustí. Často je limituje přesvědčení, že zmíněný potisk je vyhrazen pro mladé dívky. Dospělým ženám nic nebrání v jeho užívání. Někdy stačí rozbít jemnou povahu outfitu tím, že sáhnete po bílých dámských teniskách.

Krémové plátěné šaty áčkového střihu a bílé tenisky vytvářejí outfit ideální na poznávání města. Slaměný klobouk s krempou a kabelka macrame doplní váš sváteční styling.

Bílé tenisky pomáhají ubrat sladkost pastelovým bodycon šatům. V létě se vyplatí dát si na hlavu hedvábný šátek a zformovat ho do čelenky. Módní sluneční brýle doplní váš vzhled.

Jak vytvořit stylové kombinace šatů a tenisek?

Při slaďování dámských tenisek k šatům byste se měli řídit pár jednoduchými pravidly.

  1. Bílé sportovní boty se hodí ke všem světlým mini a maxi šatům. Midi outfity se nedoporučují, protože narušují proporce postavy plochými botami, které mírně přesahují kotník.
  2. Černé tenisky vypadají nejlépe k tmavým a barevným šatům.
  3. Princip podobnosti pomáhá vyvarovat se chyb při vytváření outfitů. Krvavě červená se perfektně hodí ke kobaltu a světle modrá k cukroví růžové.
  4. Kontrastní kombinace přitahují oko a umožňují vám odpoutat se od rigidních vzorů. Dobře se jim bude pracovat s odvážnými ženami, které rády vyjadřují svou osobnost prostřednictvím výrazného oblečení. Oranžové dámské tenisky se perfektně hodí k fialovým šatům.
  5. K jednobarevným šatům v jedné z barev, které se na botách objevují, se vyplatí vzít si vzorované tenisky.

Sportovní šik – jak dodat šatům charakter s teniskami?

Dámské sportovní tenisky se dají kombinovat s různými šaty, a to i s těmi, které automaticky spárujete s elegantními vysokými podpatky. Níže jsou uvedeny některé návrhy, které se mnohým ženám zdají překvapivé.

Saténové šaty - tenisky zmírňují její smyslnost.

Šaty se srdíčkovým výstřihem - tenisky působí jako silnější akcent, který rozbíjí jeho romantismus.

Šaty s volány - dámská sportovní obuv pomáhá zkrotit její lehkovážnost.

 

Přečtěte si také:

Doporučeno pro vás

Soubory cookie používáme ke správnému fungování webových stránek, k nabízení sociálních funkcí, analýze návštěvnosti a provádění marketingových aktivit – jak ze strany nás, tak našich Důvěryhodných partnerů. Více informací naleznete v zásadách ochrany osobních údajů. Přijetím této zprávy souhlasíte s jejich uložením na váš počítač. Podmínky uložení nebo přístupu k nim můžete určit kliknutím na záložku „Konfigurace souhlasů“. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat vymazáním cookies z prohlížeče na koncovém zařízení.
Close
pixel