Uložit do nákupního seznamu
Vytvořit nový nákupní seznam

Jaké boty si vybrat k lila šatům? S čím je kombinovat?

2024-07-18

Šeříková barva je v módě již několik let. Skvěle se hodí k prázdninové náladě. Rozjasňuje obličej a opticky vyplňuje jemné linky a vrásky, čímž ubírá roky. Každému účesu dodá dívčí nádech. Hodí se pro většinu lidí. Mohou ji nosit blondýnky, brunetky i zrzky. Často však způsobuje problémy při stylingu. Mnoho z nás neví, co si k němu obléknout. Zde je několik tipů, jaké boty se nejlépe hodí k šeříkovým šatům.

Obsah:

  • Lila barva – s čím ji kombinovat?
  • Jaké boty si vybrat k lila šatům?
  • Jaké doplňky se hodí k lila šatům?

Lila barva – s čím ji kombinovat?

Odstín lila odkazuje na rozkvetlý keř šeříku, nebo spíše obyčejný šeřík. Jedná se o rostlinu, jejíž světle fialové květy vyzařují krásnou a smyslově probouzející vůni. Zmíněná barva je spojena s jarem a létem. Není divu, že je nejoblíbenější v nejteplejších dnech roku. Mnoho z nás ji rádo používá k přidání do našeho stylingu. Můžeme to udělat v podobě drobných akcentů – bot, kabelky, čelenky do vlasů a pásku, nebo si obléct šaty v tomto extrémně lichotivém odstínu.

Při výběru bot pro lila šaty se můžeme řídit:

  • podobnost,
  • kontrast,
  • celkový vzhled,
  • v kombinaci s neutrálními barvami.

Chcete-li určit podobné barvy, stojí za to věnovat pozornost základním rysům odstínu lila. Je to pastelová, jasná a zářivá barva. Někdy má chladný tón, ale obvykle mu dominují teplé tóny. Pastelové barvy tvoří společnou rodinu. Jejich vzájemnou kombinací zaručíme, že budeme vypadat dobře. Světle růžová, modrá, zelená, žlutá a oranžová jsou odstíny, které se dobře hodí k šeříku. Vytvářejí s ním harmonický celek. Získáme jasný, zářivý styl, který vypadá dívčí.

Jaké doplňky zvolit k lila šatům, aby váš outfit dostal šmrnc. Doporučujeme boty, kabelky, ozdoby do vlasů a šátky v barvách jako je amarant, fuchsie, sytá zelená a žlutá? Výše zmíněné návrhy jsou poměrně odvážné, takže přitáhnou pozornost kolemjdoucích. Pokud rádi vyčníváte, vyberte si je a na večírku nebo předávání cen jistě upoutáte pozornost.

Celkový vzhled je vždy pozoruhodným návrhem. Barva lila je fialová, takže se v ní budeme při tvorbě outfitu pohybovat. Nejlépe vypadají monochromatické styly s různými odstíny. Můžete nosit lila šaty s lilkovými vysokými podpatky, amarantovou kabelkou a rozmarýnovou čelenkou do vlasů. Docílíte tak uceleného vzhledu, který působí moderně a originálně.

Neutrální barvy se vyznačují tím, že skvěle ladí s ostatními barvami. Patří mezi ně černá, bílá, béžová, tmavě modrá, hnědá a šedá. Nahé boty s lila šaty jsou skvělý nápad na léto, kdy se vzdáme punčocháčů. Opticky nám prodlouží nohy a zeštíhlí postavu. K tomuto jedinečnému outfitu ladí i světle šedé dámské sandály. Bílé balerínky poslouží, outfit doporučujeme doplnit béžovou messenger bag.

Jaké boty si vybrat k lila šatům?

Jaké boty stojí za zvážení s lila šaty? Už víte, jaké odstíny doplňků stojí za pozornost. Důležitý je také jejich styl. Často je to detail, který určuje přijetí našeho stylingu. Níže naleznete několik praktických tipů.

  1. Balerínky jsou považovány za mimořádně pohodlnou a pohodlnou obuv. Mají plochou podrážku a často působí dojmem bosých nohou. Můžete je nosit do práce, na dlouhé hodiny nakupování nebo na procházku. Jsou také perfektní na svatby, kdy chcete tančit celou noc. Pastelové balerínky se perfektně hodí ke vzdušným lila šatům. Zdůrazňují jeho lehkost a jemnost. Dbejte však na to, aby byl outfit v mini nebo maxi délce. K midi šatům se doporučují dámské jehlové boty a sandály na vysokém podpatku, které zlepšují proporce postavy a prodlužují nohy.
  2. Dámské sandály jsou skvělou letní obuví, protože umožňují volné proudění vzduchu. Umožňují nohám dýchat a odvádějí vlhkost od pokožky. Jejich nasazením máte zaručeno, že se vám nebudou přehřívat a potit nohy. Dámské amarantové sandály v kombinaci s dlouhými lila šaty působí mimořádně elegantně. Outfit se vyplatí doplnit fuchsiovou kabelkou. Tuto kombinaci doporučujeme na svatby a firemní akce pořádané v létě.
  3. Pohodlné dámské vysoké podpatky stojí za to mít ve svém šatníku, protože dodají eleganci každému stylu. Díky nim vypadají naše nohy mimořádně atraktivně. Opticky se prodlouží a zeštíhlí. Nahé dámské vysoké podpatky můžete s úspěchem nosit k lila mini, midi nebo maxi šatům. Otevírají vám neomezené možnosti. Pokud jen zřídka nosíte vysoké podpatky, vyberte si je, protože je můžete kombinovat s jakýmkoliv prvkem vašeho šatníku.

Jaké doplňky se hodí k lila šatům?

Často zanedbáváme doplňky. Mnoho z nás se domnívá, že se do nich nevyplatí investovat. Stylové módní doplňky přitom dokážou zázraky. Díky nim i jednoduchý vzhled získává charakter. Doplňky dodávají našim outfitům konečnou podobu. Jaké doplňky pro lila šaty stojí za zvážení?

  1. Stříbrné šperky se světle fialovým okem podtrhnou vaši přirozenou krásu a hodnoty outfitu, který si vyberete. Zlato by se mohlo ukázat jako příliš ohromující a vzít první housle. Pokud chcete zvýraznit své lila šaty, zvolte stříbrné. Volte doplňky se světle fialovým okem, které dotvoří styling.
  2. Rozmarýnový saténový pás do vlasů vám pomůže zkrotit nepoddajné pramínky. Ideální pro dětské vlásky. Navíc se perfektně hodí k lila odstínu. Díky kluzké úpravě materiálu nepoškodí vaše prameny.
  3. Amarantová kabelka upoutá pozornost, zvláště pokud obsahuje třpytky, které se na světle třpytí. Doporučujeme vám, když se chystáte na větší oslavu.
  4. Lila skater šaty mají sportovní střih, takže je můžete nosit s pohodlným a praktickým batohem světle modré barvy.
  5. Lila rozevláté šaty ve stylu pin up girl se perfektně hodí k zelenému šátku jako ozdoba, která funguje jako čelenka do vlasů.
  6. Žlutý pásek vám pomůže zdůraznit váš štíhlý pas v lila šatech.

Doporučeno pro vás

Soubory cookie používáme ke správnému fungování webových stránek, k nabízení sociálních funkcí, analýze návštěvnosti a provádění marketingových aktivit – jak ze strany nás, tak našich Důvěryhodných partnerů. Více informací naleznete v zásadách ochrany osobních údajů. Přijetím této zprávy souhlasíte s jejich uložením na váš počítač. Podmínky uložení nebo přístupu k nim můžete určit kliknutím na záložku „Konfigurace souhlasů“. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat vymazáním cookies z prohlížeče na koncovém zařízení.
Close
pixel