Uložit do nákupního seznamu
Vytvořit nový nákupní seznam

Jaké boty nosit k úzkým dámským a pánským kalhotám?

2024-07-30

Kalhoty na míru, které obepínají nohy a zdůrazňují jejich tvar, se běžně označují jako úzké kalhoty. Tento prvek oblečení má velké množství příznivců. O jejich oblibě nejlépe svědčí fakt, že ačkoliv v posledních letech ustupují zvonkům a zvonkům, na ulicích se objevují stále. Podívejte se, jaké boty vybrat k štíhlým dámským a pánským kalhotám.

 

Obsah:

  • Jaké boty zvolit k štíhlým dámským kalhotám?
  • 5 stylů s úzkými kalhotami
  • Mohou také muži nosit tubusové topy?
  • Jaké pánské úzké boty byste si měli vybrat?

 

Jaké boty zvolit k štíhlým dámským kalhotám?


Trubky dokonale zdůrazňují přednosti naší postavy. Jsou považovány za extrémně pohodlné a pohodlné díky příměsi elastanu, díky čemuž jsou pružné a umožňují přizpůsobení postavě. Upnuté kalhoty padnou prakticky každé postavě. Správně zvolený model pomáhá tvarovat postavu. Například trubkové ponožky s vysokým pasem stlačují mírně vyčnívající břicho a zdůrazňují pas. Jaké boty zvolit k štíhlým dámským kalhotám, abyste v nich vypadali dobře?

Ne každá z nás má čas přemýšlet nad kombinováním doplňků s oblečením, které plánujeme nosit. Úzké boty jsou záležitostí, které nemusíme věnovat přílišnou pozornost. Úzké kalhoty se perfektně hodí ke všem modelům obuvi. Konzistence barev je jediná věc, která stojí za pozornost. Pokud se rozhodneme pro černé úzké džíny, slaďme je s černými botami. Získáme tak dlouhou svislou linii, která opticky zeštíhlí postavu a prodlouží nohy. Volbou kontrastních kombinací, např. bílé a černé, však naše končetiny opticky „rozřízneme“ na dvě části. To může narušit proporce postavy.

Nejlepší boty na tubing jsou:

  • dámské vysoké podpatky, které opticky prodlouží nohy a příznivě působí na vzhled naší postavy. Pokud se dokážeme v podpatcích pohybovat a cítit se v nich sebevědomě, dosáhneme extrémně smyslného vzhledu, který bude na rande jako stvořený. Dnes stále častěji kombinujeme elegantní obuv s ležérními předměty šatníku,
  • sneakersy doplní ležérní styly, kde pohodlí hraje klíčovou roli. Mnohým z nás záleží na svobodě pohybu. Při nakupování, hraní s dítětem nebo procházce s kamarádkou tato kombinace skvěle poslouží. Bude také dobře fungovat v práci, kde neexistuje žádný dress code,
  • balerínky a úzké kalhoty tvoří dokonalou kombinaci. Tato obuv je považována za pohodlnou a elegantní zároveň. Pokud ji sladíte s košilí, můžete se v tomto outfitu objevit v kanceláři. Získáte velké pohodlí při vyřizování záležitostí mezi různými odděleními,
  • Lords jsou alternativou vysokých podpatků pro ty z nás, které si chtějí zachovat elegantní vzhled. Doporučujeme je těhotným ženám, které mají problémy s páteří a necítí se v podpatcích pohodlně. Jsou to kvintesence klasiky, takže je můžete nosit i do banky. Slaďte je s černými vypasovanými kalhotami a košilí,
  • kotníkové boty jsou kombinací, která vypadá vždy dobře. Mnoho z nás si stěžuje na problém sladit tuto oblíbenou obuv k širším kalhotám. Často musíme zkoušet mnoho párů, až nakonec najdeme ty, které schováme pod zvonové kalhoty. Trubky tento problém odstraňují. Jsou naší druhou kůží, v tomto ohledu připomínají punčochové kalhoty, takže na ně můžeme obout jakékoli kotníkové boty bez ohledu na šířku svršku,
  • Boty, stejně jako kotníkové boty, představují docela výzvu, protože v obchodních řetězcích dominovaly široké kalhoty. Ne vždy se nám daří tyto dva prvky oblečení skloubit. Řešením našich módních dilemat jsou úzké džíny. Nezapomeňte se však vyhnout kontrastu, protože bílé kalhoty a černé kozačky nám opticky zkracují nohy. Tato kombinace může také nadměrně odhalit širší lýtko,
  • sandály se také hodí k úzkým džínům. Pouze u modelů, které se obepínají kolem kotníku, může nastat problém. Obvykle se však dají svázat tak, aby působily esteticky,
  • žabky a slim kalhoty jsou perfektní duo. Poskytují nám svobodu v teplejších dnech.

 

5 stylů s úzkými kalhotami


Jak vybrat úzké boty, abyste vytvořili zajímavý outfit? Připravili jsme pro vás hrst inspirací, které vám pomohou vytvořit nezapomenutelné styly. Brali jsme v úvahu různé okolnosti.

  1. Černé úzké kozačky v tmavém odstínu vypadají vždy stylově. Pokud plánujete obchodní schůzku, oblékněte si tmavě modrou košili a černý trenčkot. Vyberte si tmavě modrou nákupní tašku a zavažte ji červeným šátkem.
  2. Dámské vysoké podpatky, slim kalhoty a top s výstřihem ve tvaru srdce jsou perfektním nápadem na rande. Obohaťte svůj outfit o messenger tašku s ozdobnou copánkovou vazbou.
  3. Černé kozačky a úzké džíny s červeným masovým svetrem. Když jste venku, oblečte si tmavě modrý vlněný kabát a vezměte si s sebou černou tašku.
  4. K šedé oversize mikině a černé ledvince se hodí i tmavě tmavě modré tenisky a úzké džíny. Toto je jednoduchý recept na pohodlný outfit, ve kterém můžete běhat po městě.
  5. Úzké kalhoty, tenisky a bílé tričko jsou kombinací, která nikdy nevyjde z módy. Vezměte si s sebou barevnou messenger tašku, která oživí váš vzhled a pojme všechny potřebné věci.

Mohou také muži nosit tubusové topy?


Skinny kalhoty jsou kalhoty vypasovaného střihu, které si spojujeme především s dámskou módou. Mezitím je oděvní firmy nabízejí i mužům. Mužům nic nebrání nosit trubkové ponožky, pokud se na to cítí. Mnoho z nich má krásně vytvarované nohy a hýždě, což stojí za to zdůraznit vypasovanějším oblečením. Které pánské úzké boty jsou nejlepší?

Jaké pánské úzké boty byste si měli vybrat?


Muži také stále častěji volí slim kalhoty. Mnoho z nich oceňuje outfity vytvořené na jejich základě. Takové styly jsou nejlepší pro neformální situace, jako jsou setkání s přáteli, rande, výlet do klubu nebo restaurace.

Jaké pánské úzké boty se vyplatí vybrat, aby vytvořily soudržný a zajímavý styl? Využijte naše tipy.

  1. Tenisky jsou považovány za nejlepší boty pro muže. Mají sportovní a méně formální charakter. Skvěle se hodí k ležérním outfitům. Barevné tričko, vypasované džíny a tenisky jsou jednoduchým receptem na úspěšný look, ve kterém vyrazíte do města.
  2. Tenisky se skvěle hodí i k úzkým džínům a méně formální košili. Pokud se chystáte na rande, můžete zvolit takovou kombinaci. Když se vám smartphone nevejde do kapsy, vezměte si s sebou sportovní tašku přes rameno.
  3. Nic vám nebrání zkombinovat mokasíny s úzkými kalhotami a elegantní košilí, zvláště když se chystáte na oslavu narozenin kamarádky.
  4. Své úzké džíny snadno sladíte s kozačkami a kabátem. Nejlepší je vložit nohavice dovnitř svršku.

Doporučeno pro vás

Soubory cookie používáme ke správnému fungování webových stránek, k nabízení sociálních funkcí, analýze návštěvnosti a provádění marketingových aktivit – jak ze strany nás, tak našich Důvěryhodných partnerů. Více informací naleznete v zásadách ochrany osobních údajů. Přijetím této zprávy souhlasíte s jejich uložením na váš počítač. Podmínky uložení nebo přístupu k nim můžete určit kliknutím na záložku „Konfigurace souhlasů“. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat vymazáním cookies z prohlížeče na koncovém zařízení.
Close
pixel