Uložit do nákupního seznamu
Vytvořit nový nákupní seznam

Jaké boty nosit k džínům? Ukážeme vám, jak vytvořit úspěšné styly

2024-07-26

Při výběru bot k džínům se vyplatí dodržovat pár tipů, které vám pomohou dosáhnout konzistentního stylingu. Džínové kalhoty jsou považovány za základ pánského šatníku. Horlivě je využívají jak podnikatelé, tak studenti středních a vysokých škol. Jaké boty se nejlépe hodí k džínům? Musí muži nosit džínové kalhoty s teniskami a látkové kalhoty s mokasíny? Tento článek se bude zabývat těmito problémy.

Elegantní pánské boty k džínám? Pravidla pro úspěšný styling

Přestože se pánská móda nemění tak dynamicky jako dámská, nabízí různé druhy kalhot a doplňků. Všeobecně se uznává, že sportovní obuv a džíny jsou perfektní kombinací. To je však značné zjednodušení a může vám to vzít potěšení z vytváření zajímavých stylů. Elegantní pánské boty s džínami fungují perfektně, pokud byl jejich výběr pečlivě zvážen. Při skládání tohoto typu outfitů hraje prim detail. Zde stojí za zmínku, že k lakovaným botám se nedoporučuje nosit džínové kalhoty. Poslední jmenovaný by měl být kombinován pouze s frakem.

Při výběru elegantní obuvi s džíny se můžete řídit jedním z následujících pravidel. První z nich zahrnuje vytvoření ležérního stylu. Pánské černé mokasíny se perfektně hodí k černým džínovým kalhotám a bílé košili. Takový outfit ukazuje vášeň pro eleganci v módní verzi. Hnědé pánské džínové boty v klasickém, lehce tlumeném odstínu denimu stojí za to brát také jako základ pro business styling. Je to elegance smíchaná s notou nonšalance. K vytvoření tohoto outfitu budete potřebovat pánské šněrovací boty, klasické džíny, bílou košili a hnědé sako.

Při výběru pánských bot s džíny byste však měli věnovat pozornost několika otázkám. Nejlepším vzhledem je pečlivě promyšlený styling, při kterém se dbá na vhodnou kombinaci odstínů jednotlivých oděvních prvků a jejich charakteru. Některé boty, např. pánské kotníkové boty a pánské kotníkové boty, mají vyšší svršek. Tu můžete zastrčit úplně pod kalhoty nebo ji nechat nahoře a přehodit přes ni nohu džín. První řešení vždy poskytuje o něco elegantnější efekt, protože styling působí estetičtěji, druhé přináší trochu nonšalance.

 

Jak sladit barvu bot s barvou pánských džín?

Jak si vybrat barvu pánských kožených bot s džínami? To je otázka, na kterou stojí za to znát odpověď, abychom vytvářeli pouze úspěšné a promyšlené styly. Ať už uvažujete o pánských slip-on botách nebo pánských teniskách, měly by ladit s odstínem kalhot. Muži obvykle preferují tlumené oblečení, které neodvádí pozornost od jejich výroků nebo kompetencí. Níže jsou ukázkové kombinace, které lze považovat za docela klasické.

Hnědé boty

Při nákupu módních džínových bot mnoho mužů volí hnědé. Je to dobrá volba, protože tato obuv se perfektně hodí ke klasickému, lehce tlumenému odstínu denimu. Hnědé elegantní pánské boty lze navíc kombinovat i s černými a tmavě tmavě modrými kalhotami. Lze je použít jako klasický akcent v ležérním stylu a dobře poslouží i ve formálních situacích. Stačí vyměnit tričko za košili a nahodit bundu.

Černé boty

Pánské boty s džínami a košilemi jsou často černé, protože jejich neutrální barva usnadňuje vytváření zajímavých stylů. Hodí se k většině outfitů. Doporučuje se je však kombinovat s černými, grafitovými nebo tmavě modrými džínovými kalhotami.

Bílé boty

K jakým stylům ladí bílé pánské tenisky? Doporučuje se je kombinovat s bílými, světle modrými a světle šedými džíny. Tato barevná kombinace se vyznačuje konzistencí a podobností. Někteří muži ale rádi boří zavedené vzory a hrají si s módou. Bílé boty se také hodí k černým džínům, protože vytvářejí kontrastní outfit.

Jak vytvořit módní styly pánské obuvi s džíny?

Při výběru módní obuvi k džínům stojí za to zvážit jejich použití a roční období. Každý vede jiný životní styl, což by se mělo odrazit i v obuvi. Studenti mohou denně nosit sportovní obuv k džínům. Tyto dva prvky spolu skvěle fungují. Představení barevných tenisek vám umožní dodat vašemu stylu módní nádech. Zbytek článku obsahuje tip, jak vybrat boty k džínům a saku.

Boty s džíny a košili

Při nákupu bot k džínům a košili by zaměstnanci firem měli pamatovat na to, že jejich outfit musí být formálnější. Z tohoto důvodu je lepší vyměnit sportovní obuv za šněrovací. Některé společnosti mají přísný dress code, v takových situacích lze kombinovat pánský oblek s černými teniskami. Jejich klasický odstín neubere outfitu na eleganci a méně formální střih mu dodá módní nádech s kapkou nonšalance.

Boty s džíny a bundou

Derby boty s džínami jsou mezi influencery velmi oblíbené. Mají poloformální charakter díky otevřenému vampu, který je zodpovědný za zakrytí prstů a metatarzu. Muži je nosí jak na setkání s přáteli, tak do práce, kde není přísný dress code. V kombinaci s košilí, sakem a džínami se stávají o něco elegantnějšími.

Jaké boty si vybrat k tmavým a světlým džínům?


Mnoho mužů si klade otázku, jaké boty budou vypadat elegantně se světlými džínami. Svým odstínem a použitým materiálem mají tyto kalhoty neformální charakter. Nejlepší je kombinovat je s jasnými teniskami a teniskami. Dobrou volbou jsou i bílé boty se světle modrými džínami.

Tmavé džíny jsou díky své barvě často vnímány jako elegantnější. Jsou základem pro poloformální styly, které se nosí do práce. Jaké boty vypadají nejlépe k černým džínům? Lze je kombinovat s černou, hnědou, tmavě modrou a grafitovou obuví. Pokud jde o černé džíny, je zde velká volnost. Ty se perfektně hodí jak k teniskám, tak šněrovacím botám.

Které sportovní boty s džínami jsou nejmódnější?

Styling se světlými a tmavými džíny byl diskutován výše, ale nebyl tam žádný odkaz na tmavě modré kalhoty. Procházením sortimentu obchodů zjistíte, že jsou velmi oblíbené. Jaké boty nosit k tmavě modrým džínům vytvoří zajímavý outfit? Tenisky a tenisky, nejmódnější sportovní obuv, jsou pro tuto roli jako stvořené. Většina mužů volí černé nebo bílé tenisky s platformou. Skvěle se hodí k tmavě modrým džínům.

Jaké boty nosit chlapovi k džínům na podzim a v zimě?

Podzimní boty s džínami často představují velkou výzvu při skládání pánského stylingu. Kozačky i kozačky mají vyšší svršek, což znamená, že nejen barva kalhot, ale i jejich styl hraje nesmírně důležitou roli. Pánské úzké džíny se hodí prakticky ke všem botám určeným pro chladnější období. Nejsou však příliš oblíbené kvůli nepohodlí spojené s jejich používáním. Muži nejčastěji nosí džíny s rovnými nohavicemi. Můžete zkusit obout pánské podzimní boty s trochu vypasovanějším svrškem pod kalhotami. Nejlépe se k tomuto řešení hodí boty Chelsea. Boty se většinou nedají umístit pod nohu, takže kalhoty sedí na svršku, který vyčnívá ven. Tento styl ztrácí eleganci a nehodí se na formální schůzky.

Přečtěte si také:

Doporučeno pro vás

Soubory cookie používáme ke správnému fungování webových stránek, k nabízení sociálních funkcí, analýze návštěvnosti a provádění marketingových aktivit – jak ze strany nás, tak našich Důvěryhodných partnerů. Více informací naleznete v zásadách ochrany osobních údajů. Přijetím této zprávy souhlasíte s jejich uložením na váš počítač. Podmínky uložení nebo přístupu k nim můžete určit kliknutím na záložku „Konfigurace souhlasů“. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat vymazáním cookies z prohlížeče na koncovém zařízení.
Close
pixel